Her finner du billetter til forestillingene!

I år endrer vi billettsystemet slik at det skal bli lettere for deg å sette sammen din egen festivalpakke, både med forestillinger og faglig program. Det selges enkeltbilletter til alle forestillingene og du kan plukke og mikse akkurat slik du selv vil, eller velge en av løypene vi har satt sammen.

Billettene finner du her: showbox.ticketco.no/showbox2017. Øverst ligger de ulike løypene gruppert, under der enkeltbilletter.

Rabatt på antall kjøpte billetter:

Om du kjøper 5 eller flere billetter samlet får du rabatt. Det lønner seg derfor å kjøpe flest mulig billetter samtidig. Det er ikke mulig å gi rabatt om billettene kjøpes i ulike omganger.

Sett sammen programmet selv:

For å få sett de forestillingene du har aller mest lyst til, kan du sette sammen din egen festivalpakke. Husk å beregne reisetid mellom spillestedene. Adresser og info om dem finner du her. Klikk deg inn på hvert enkelt spillested for å se hvilke transporttilbud som kan ta deg dit. Mellom de fastlagte løypene vil det bli satt opp buss, og du kan selvfølgelig bli med denne der det sammenfaller, så sant det er plass.

Internasjonal løype/International Path:

Denne løypa er tilpasset det internasjonale publikummet (men er åpen for alle som vil følge den), der noen av forestillingene spilles på engelsk, har lite språk eller info på engelsk foreligger. Forestillingene er for ulike aldersgrupper. Du kan velge bort forestillinger eller legge til som du selv ønsker, dette er bare et forslag fra vår side. Det vil bli satt opp buss mellom forestillingene i denne løypa der det er nødvendig.

Grønn løype ung:

Her har vi samlet forestillinger for det unge publikummet, fra ca 13 år og oppover. Alle kveldsforestillingene er også inkludert. Du kan velge bort forestillinger eller legge til som du selv ønsker, dette er bare et forslag fra vår side. Det vil bli satt opp buss mellom forestillingene i denne løypa der det er nødvendig.

Rød løype barn:

Her har vi samlet forestillinger for de minste, opp til ca 12 år. Alle kveldsforestillingene er også inkludert. Du kan velge bort forestillinger eller legge til som du selv ønsker, dette er bare et forslag fra vår side. Det vil bli satt opp buss mellom forestillingene i denne løypa der det er nødvendig.

Ekstratilbud: Sans & Samling

Dansens hus gir våre gjester tilbud om å se denne nye forestilingen for de aller minste, men antallet billetter tilgjengelig er svært begrenset. Her er det førstemann til mølla! Disse billettene er ikke inkludert i Showbox sitt billettprogram, men er du delegat og ønsker å se denne, send oss en mail og du får billettlenke. Billettene er tilgjengelige til 17. november eller til det er utsolgt.

Ekstratilbud: Wozzek

I samarbeid med Operaen kan vi tilby deg billetter til deres oppsetning av Wozzek. Disse billettene er ikke inkludert i Showbox sitt billettprogram, men er du delegat og ønsker å se denne,, send oss en mail på post@scenekunstbruket.no.

Måltider:

Som vanlig tilbyr vi både lunsj og middag mellom forestillingene. Dette må kjøpes på forhånd, innen 19. november. Du finner dem via billettlenka. men de er ikke inkludert i rabattordningen. Eventuelle dietthensyn kan mailes til oss etter at matbillettene er bestilt.

Transport:

Mellom de fastlagte løypene vil det bli satt opp buss. Om du heller vil reise rundt på egenhånd, ligger det info om hvilke offentlige transportmidler som kan ta deg dit du skal under hvert spillested. Du kan selvfølgelig også haike med Showbox-bussen, om du tilfeldigvis skal samme vei og det er plass.

Hæ?

Om du syns dette ble uoversiktlig eller vanskelig, send oss en mail på post@scenekunstbruket.no, eller ring oss på 22 42 58 10 så hjelper vi deg gjerne.

Kjøpte billetter refunderes ikke, med mindre forestillingen blir avlyst. Vi sender ikke faktura.

Endringer i programmet kan forekomme. Følg med på www.showbox.no for evt. endringer i tid, sted og program.

Billettene finner du her: showbox.ticketco.no/showbox2017. Øverst ligger de ulike løypene gruppert, under der enkeltbilletter.