To forestillinger fra Showbox er nominert til Hedda-pris!

I dag ble Hedda-nominasjonene offentliggjort, og vi er ekstra stolte over at to av de nominerte spilte på fjorårets Showbox-festival. I år skal det deles ut pris til både beste barneforestilling og til beste ungdomsforestilling.

I kategorien Beste barneforestilling er Brune, med Teater Joker nominert.  Unge Stemmer syns forestillingen traff målgruppen godt, men også dem som var endel eldre – Jeg ble veldig imponert. Jeg er 15 år, men synes selv det var veldig morsomt. En veldig god forestilling jeg anbefaler å se, spesielt for barnefamilier. Det var både morsom og rørende, og viste hvordan det kan være å miste noen kjære på en utrolig fin måte.

Vi satte også opp NIEs forestilling We come from far, far away hele tre ganger under festivalen. Den ble spilt inne i en mongolsk yurt (telt). Unge stemmer var «storfornøyd», og likte godt effektbruken. Forestillingen har fått god omtale i scenekunst.no og er nominert til Beste forestilling for ungdom.

Showbox gratulerer med nominasjonene!