Meg, meg meg, og Th'Line

Meg, Meg, Meg, og Th’Line

Vi er stolte over å kunne presentere dansekompaniet Th’Line, for første gang på Showbox!

Th’Line ble etablert i 2006 og drives av dansekunstnerne Kristina Søetorp og Ida Wigdel, begge utdannet samtidsdansere ved Kunsthøyskolen i Oslo. Th’Line er kjent for hovedsceneproduksjonen «Near. Far. Wherever You Are.» på Dansens Hus der de samlet 13 kjente og kjære utøvere mellom 26-62 år.

I forestillingen Meg, Meg og Meg med Th’Line møter vi fire forskjellige figurer som egentlig er én og samme person. All lyd og lys styres fra scenen av de to utøverene og brukes aktivt som et virkemiddel i relasjoner mellom figurene. Ved å leke med form og sjangre ønsker Th’Line å skape nysgjerrighet for hva scenekunst kan være og motivere ungdommer til å skape selv.

Th’Line lager også dansefilmer og koreograferer for teater. De kan dessuten skryte på seg mange millioner views på Facebook der Ida sklir på isen i høye hæler og muskeldrakt.

Målgruppe: Fra 13 år