Velkommen til Showbox’ nye nettsider! Vi håper dere liker dem!

Det skal nå bli lettere å følge med på program, spillesteder og nyheter, og vi arbeider også med et nytt billettsystem.

For 13. gang arrangerer vi scenekunstfestivalen Showbox, med fokus på forestillinger for et ungt publikum. I løpet av 6 dager i Oslo kan du få med deg en rekke forestillinger rettet mot barn og unge. På dagtid er forestillingene gratis for skoleklasser, og på kveldstid er det mulig å kjøpe enkeltbilletter til alle forestillingene. Jobber du med scenekunst med barn og unge kan du også få med deg et faglig program.

Snart slipper vi de første forestillingene til programmet også; så publikum; barn, voksne, ungdommer, SUSere, kompanier, samarbeidspartnere, venues, teknikere, frivillige og alle andre interesserte; velkommen til festival!