Velkommen til Cirka Teaters Garage!

Maskiner, mekanikk, to menn og ei høne – Garage er utviklet i samarbeid med Nord-Trøndelag Teater, og har premiere der 9. september 2017, og de kommer til Showbox!

Garage er en skitten og humoristisk teaterforestilling for voksne og barn fra 10 år. Handlingen foregår i et mekanisk verkstedsmiljø. Her møter vi hverdagen til to mekanikere i møkkete kjeledresser som lever enkle liv. De er lidenskapelige og nysgjerrige med en sterkt fasinasjon for hvordan alt rundt dem fungerer. De har maskiner og motorer som kan løse utfordringene de støter på i løpet av dagen. I verkstedet bor også ei høne. Den legger et nytt egg hver dag, og er mekanikernes næringskilde. Hva skjer om høna en dag legger ere egg? Og hva om kilden til mat en dag forsvinner?

Med Garage ønsker Cirka Teater å skape en rå forestilling som gir publikum en annen teaterestetikk enn det som ofte blir forbunnet med teater for barn. Gjennom humor og fasinasjon skape nysgjerrighet for mekanikk og kreativitet. En forestilling hvor poesien ligger i det stygge og uslepne, ikke i det estetiske vakre og rene.

Garage er utviklet med støtte fra Kulturrådet, Spenn og Trondheim kommune.

Medvirkende

Komponist: Martin Smidt / Regi: Espen Dekko / Scenografi: Gilles Berger / Kostymer: Jenny Hilmo Teig / Skuespillere: Paal Viken Bakke og Gilles Berger / Illustratør: Ina Sæther Berger / Koreografiassistent: Silje Mikaela Kvalheim/ Produsent: Monica Stendahl Rokne