Vi inviterer til morgenseminar på Showbox!

På Showbox i år tilbyr vi et utvidet fagprogram, med ulik tematikk. Onsdag, torsdag og fredag starter vi med et lite morgenseminar knyttet til forestillingene under årets festival.  Vi snakker om tematikk og går i dybden på hva vi har sett og skal se, samt inviterer kunstnerne med i samtalen.

Disse seminarene ledes av Julie Rongved Amundsen, som har en doktorgrad i teatervitenskap fra UiO med avhandlingen Performing Ideology. Theatricality and Ideology in Mass Performance om masseteater og ideologi i Nord-Korea og USAHun er teaterkritiker og skribent og jobber for tiden med en bok om ideologifremstilling i norske historiske spel.

www.julierongvedamundsen.wordpress.com

 

Vi lover kruttsterk kaffe, lys i juletreet og imaginært fyr i peisen.

Detaljer om programmet kommer.

Vi inviterer til morgenseminar under Showbox!

Save