Hvem vil vel ikke ha Showboxvotter?

Hvem vil vel ikke ha Showboxvotter?

Har dere sett noe så flott? I år har vi fått designet våre helt egne Showbox-votter, håndstrikket av Oslo Husflidslag, i norsk ull fra Rauma Garn.

Oslo Fylkeshusflidslag består av 11 lokallag, som har til felles mål å formidle kunnskap om håndarbeid. Noen lag har fokus på en spesiell teknikk, og i tillegg gjør de alle et stort og viktig arbeid for barn og unge.  Alle Oslolagene har fokus på å bevare tradisjonelle håndarbeidsteknikker og arbeider alle med «Rødlista», en liste som  inneholdee alle de tradisjonelle teknikkene som er på vei inn i glemmeboka. Oslo Fylkeslag ved sine lokallag søker å ivareta gamle tradisjoner, men også å videreføre disse i en moderne form. Det setter vi i Showbox pris på, for akkurat nå sitter det flere medlemmer av fylkeshusflidslaget og håndstrikker votter, designet av Jack Markussen for oss.

Disse eksklusive vottene får du kjøpt på Showbox!