Lars er LOL

Iben Akerlie er spesialpedagog og skuespiller. Hun debuterte med barneboka Lars er LOL i 2016, og boka ble umiddelbart en kjempesuksess. Det ble rullet 6 – ere på terningene både av profesjonelle anmeldere og av barna selv. Boka vant for eksempel ARKs Barnebokpris i 2016. Nå har Teatret Vårt i samarbeid med Kultursekken i Møre og Romsdal laget en forestilling av boka, og vi gleder oss til å vise den på Showbox.

Amanda gleder seg til å bli fadder for en søt, liten førsteklassing etter sommerferien. Men når Adam som hun er hodestups forelska i ydmyker henne foran hele skolen, og fadderbarnet hennes viser seg å være jevngamle Lars som dessuten har Downs syndrom, er det nok for Amanda. Når alt rakner og den som svikter aller mest er deg selv må du bestemme deg for hva som er viktigst: Å bli likt av de kule, eller å like deg selv.

Etter en bok av
Iben Akerlie

Regi
Elisabet Topp

Medvirkende
Line Brå Johansen