Showbox på Miniøya: Tumble in the Jungle 1

Showbox på Miniøya!

Vi i Showbox har i flere år samarbeidet med Miniøya, og fra i fjor også nyoppstartede Minøyas jul, og i år er intet unntak. Vi er glade over å kunne presentere Inger Cecilie Bertrán de Lis nye forestilling Tumble in the Jungle søndag 2. desember. Forestillingen en visuell og sanselig forestilling for barn med fokus på fellesskap, humor og anerkjennelse. På scenen møter vi to dansere og en døv musiker. Vi følger deres oppdagelsesferd gjennom absurde humoristiske og poetiske tablåer.

Periskop skriver «Tumble in the Jungle er tilpasset hørselshemmede, blant annet gjennom en særlig satsing på det visuelle og taktile, og på vibrasjoner fra musikken. Noen steder er sangene som synges også fremført via tegnspråk. For meg som er hørende og ikke møter tegnspråk i hverdagen, blir jeg slått av det estetiske aspektet. Den ekspressive mimikken som følger minner om den fra gamle stumfilmer. Bertrán de Lis har uttalt at hun har ønsket å lage en forestilling som skal treffe like godt for barn med som uten hørselshemming. Det fortjener honnør: Å bruke dans som møtested og universelt språk.»

Les mer om forestillingen her.