Fagprogram på Showbox

Under Showbox kan vi tilby drypp med faglig input gjennom hele uka. Det er gratis for alle, men siden plassene er begrenset vil vi at du melder deg på.

mandag 3. desember

Å lage kunst med kjønnsmangfold som tema
På årets Showbox vises Tobias og dagen det smalt, og vi inviterer i den forbindelse til en fagsamtale om tematisering av barn og kjønnsidentitet i kunst for barn og unge. Det er mulig å kjøpe billetter til forestillingen både før og etter seminaret. Les mer her.

tirsdag 4. desember

Stor kunst for små barn
Gjennom prosjektet STOR kunst for små barn ble tre nye forestillinger for 0-3 år vist på Dansens Hus i 2017 og 2018. Disse forestillingene er samlet til en liten festival, og i den forbindelse et seminar om erfaringene rundt å skape verk for de aller minste. Seminaret vil bli holdt på engelsk. Les mer her.

Rom for religion i scenekunst for de unge
Vil du vite mer om å jobbe med kunst og religion? Svein Tindberg, Mehda Zolfaqari, Liv Kristin Holmberg, Nicolay Lange-Nielsen, Aase-Hilde Brekke og Ivar Flaten gir oss innsikt, og Kari Falk loser oss gjennom dagen. Les mer her.

Det er mulig å rekke begge seminarene.

onsdag 5. desember og fredag 7. desember

Fagmorgen med Julie Rongved Amundsen
I år som i fjor blir det fagsnakk med Julie Rongved Amundsen, redaktør i Scenekunst.no og Doktor i teatervitenskap. Vi møtes i foajeen på Black Box teater, hun tar for seg årets program på Showbox, og vi koker kaffe og gir deg det ekstra lille påfyllet. Påmelding er ikke nødvendig.

Onsdag:  Å sette problemer under debatt i teater for barn og unge – En samtale om Lars er LOL

Torsdag: Dans utenfor boksen – En samtale med Panta Rei danseteater

 

 

Tobias og dagen det smalt – Rimfrost produksjoner. Foto: Marius Fiskum