Kulturministeren kommer, kommer du? 1

Kulturminister Trine Skei Grande åpner Showbox

Den offisielle åpningen av Showbox skjer tirsdag kl 19.00.

Vi inviterer til høytidelig festivalåpning og Europa-premieren av forestillingen Rising tide av Arch 8 (NL).

Kulturminister Trine Skei Grande står for den offisielle åpningen av Showbox 2019 og vi får et kunstnerisk innslag av poet Jeaninne Masika LukusaMasika Lukusa er poet, skribent, muntlig forteller og scenekunstutvikler. Hun er også tidligere Oslomester i Slam Poesi, med blant annet opptredner i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. 

Kulturminister Trine Skei Grande åpner ShowboxLukusa er flerspråklig, og hun både komponerer og opptrer på norsk, norsk tegnspråk, engelsk, persisk, fransk, tshiluba og swahili.

 

Årets festival er breddfull av forestillinger, fagprogram, internasjonale besøk og sosiale arrangementer. Takket være gode samarbeid med scener og andre aktører over hele Oslo har Showbox vokst til å bli en av Norges største scenekunstfestivaler for et ungt publikum.

 

Foto Lukusa: Francesco Rivetti