A piece of you 4

En bit av deg

Forestill deg at din historie kan bli til et stykke musikk.
«A piece of you» er en intim forestilling for én person om gangen; en privat konsert bare for deg. Cellisten Greg Sinclair forvandler dine tanker og følelser til et musikkstykke som er helt ditt eget.
På Showbox spilles «A Piece of You» et lite utvalg eksklusive forestillinger på zoom, for én person om gangen. Lørdagsforestillingene er forbeholdt barn, og de kan delta sammen med en voksen omsorgsperson de stoler på, for å hjelpe dem å oversette fra engelsk.
Ta en titt på programmet og send en mail til gabrielle@scenekunstbruket.no for å reservere billetter til en forestilling.
Greg Sinclair er en prisvinnende scenekunstner, komponist og cellist fra Edinburgh i Skottland. Han lager forestillinger med fokus på musikk, lyd og bevegelse. Han samarbeider ofte med andre kunstnere, barn, unge, nærmiljø og publikum. Sinclair komponerer også musikk for scenekunst.
Les mer om Graig Sinclair her.