Hannah Felicia - Danskompaniet Spinn (SE)

Hannah Felicia – Danskompaniet Spinn (SE)

Du er velkommen. Inn i en nesten privat verden som vi deler. Der kjærligheten mellom to mennesker forteller en historie om rivalisering, ømhet, fellesskap og sensualitet. Og om en usynlig grense mellom hva man liker og hva man har lyst på.

Spinns nye duett handler om søsterskap og relasjonen mellom to mennesker. Eller er det kanskje bare to sider av samme person vi ser? Som lengter etter å bli sett, akseptert og elsket. Koreografen Lára Stefánsdóttir arbeider ofte med utgangspunkt i dansernes egne forutsetninger. Hun var i flere år kunstnerisk leder og koreograf for Iceland Dance Company, og har vunnet flere priser for sine verk. Musikken til Hannah Felicia er skapt av den islandske komponisten  Högni Egilsson. Lyddesign av Þórarinn Guðnason.

Danskompaniet Spinn

Konstnerisk leder
Veera Suvalo Grimberg
Koreografi
Lára Stefánsdóttir
Dansere
Hannah Karlsson
Felicia Sparrström
Musikk
Högni Egilsson
Lyddesign
Þórarinn Guðnason
Kostymer
Charlotte von Weissenberg
Lysdesign og tekniker
Jonathan Fischhaber
Foto
Anna Ósk Erlingsdóttir
Makeup og hårstylist
Hannah Lindoff
Produksjon
Danskompaniet Spinn
Producentbyrån
Takk til
Frida Mårtensson
Klas Grimberg