Parasitt: Bli med huskunstnerne på Kuben videregående skole

Vil du prøve deg som huskunstner sammen med Landing på Kuben videregående skole?

Landing har jobbet på Kuben videregående skole i åtte sammenhengende uker, og i denne perioden har de blitt en del av skolen. I prosjektet utforsker de hva som skjer når de flytter dansepraksisen sin inn på en videregående skole, og tar i bruk rommene, elevene og formatene som finnes der. Målet med prosjektet er å utarbeide strategier for å møte elevene gjennom kunsten og kroppen, og å undersøke hvordan samtidskunst kan være relevant for denne målgruppa.

Under Showbox har Landing sin siste uke på Kuben videregående skole, og tilbyr Showboxpublikum å prøve seg som huskunstner sammen med Landing.

Ønsker du å prøve deg som huskunstner, vil Landing gi deg en innføring slik at du deretter kan bli med dem som huskunstner i en hel dag eller deler av dagen.  Send en forespørsel på sms til Venke Marie Sortland på 901 90 672.

Landing:

Koreografi og utøvelse: Sigrid Kopperdal, Ida Gudbrandsen og Venke Marie Sortland
Kostymer og utøvelse: Fredrik Floen
Scenografi: Alle
Samarbeidspartner: Kloden teater
Gjennomføringsted: Kuben videregående skole. Kuben VGS ligger vis-à-vis Kloden teater. Oppmøte innenfor hovedinngangen.

Støttet av: Norsk Kulturråd, Fond for lyd og bilde, SPENN