Åpningsforestilling: PULS - Cirka teater

Åpningsforestilling: PULS – Cirka teater

Tenk deg at du oppdager en diger kube. En massiv klump av rustent skrot og metall. Som en sammenklemt skraphaug fra fortida. Så begynner kuben å våkne til liv. Og med ett er du fanget i en rekke rare og uforståelige hendelser. Er det noe som styrer den? Og ikke minst: kommer du noen gang til å slippe unna …?

PULS, av og med Cirka teater, coprodusert med Teatret Vårt hadde premiere 17. september og er årets åpningsforestilling på Showbox. Åpningsforestilling: PULS - Cirka teater 1

Puls løfter spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Mennesket har en stor trang til å skape, bygge og finne opp. I jaget etter mer, etterlater vi oss store mengder vrakgods. Hva skjer med mennesket når det konfronteres med resultatet av det vi har skapt? Har vi egentlig kontroll over det vi skaper? Hvem er det som egentlig bestemmer?

Puls er en magisk og spenningsfylt forestilling. Gjennom ordløst, fysisk teater og visuelt spektakulære effekter drar den publikum inn i en ny og absurd verden, en verden der det er lov å tolke fritt, uten bastante svar. Dette er en forestilling du sjelden ser – full av undring, overraskelser og energi!

Cirka Teater ble etablert i 1984 og et en av landets mest erfarne kompanier i det frie feltet. De har sin base på Nyhavna i Trondheim, hvor de har produsert over 40 forestillinger. Cirka Teaters forestillinger varierer i størrelse, fra mindre turnéforestillinger og produksjoner i samarbeid med institusjoner, til store utendørs evenementer. Alle kjennetegnes av et lekent visuelt språk.

Medvirkende:

Idé og konsept: Espen Dekko og Gilles Berger
SkuespillereGilles Berger og Karoline Ellingsen Wheeler
RegiEspen Dekko
Scenografi: Gilles Berger
Tekniske løsninger: Gilles Berger og Richard Verley
Lysdesign: Eirik Brenne Torsethaugen
Lyddesign: Martin Smidt
Kostymedesign: Berit Haltvik With
Maskedesign: Leo Thörn
Produsent: Ingrid Bjørsnøs Kvam
Produsent pre-faseMonica Stendahl Rokne
Foto: Kristian Wanvik

Billetter kommer i salg så snart alle tidspunkter i festivalprogrammet er på plass.