Premiere: Petals and tales 2

Premiere: Petals and tales – Panta Rei Danseteater

Vi gleder oss enormt til premiere på Petals & Tales; en visuell og fargerik danseforestilling av Panta Rei Danseteater og det koreanske kompaniet SangSang Maru!

Petals and Tales er en forestilling med et nyskrevet musikalsk verk og tekst fra poesi og eventyr. Det blir mange kronblader, et tre og … overraskelser.

Musikken er skrevet av den britiske komponisten Nathaniel Reed spesielt for Petals & Tales. Forestillingen er laget i samarbeid  mellom Panta Rei Danseteater (NO) og det koreanske kompaniet SangSang Maru.

Premiere: Petals and tales 1

Panta Rei Danseteater er et Oslo-basert dansekompani som har gjort seg nasjonalt og internasjonalt bemerket for å bringe dansen ut blant en større andel av befolkningen.

Siden oppstart har kompaniet laget 16 forestillinger og ledet en rekke større danseprosjekter. Kompaniet driver også et talentutviklingsprogram for unge profesjonelle dansekunstnere. TILT Grow skal reflektere kompleksiteten i arbeidet med dansen og gi deltakerne de verktøyene de trenger for et langsiktig liv i feltet.

Panta Rei Danseteater har som uttalt mål å gjøre dansen tilgjengelig for flere. I tilknytning til forestillinger på turné og kunstprosjekter jobber de aktivt for å nå nye målgrupper, uten at det går på bekostning av kvalitet. PRD ble i 2017 nominert til NPU-prisen i to kategorier av Norsk Publikumsutvikling (NPU).