Forestilling i julekalenderen? 1

Forestilling i julekalenderen?

Hva med en litt annerledes juleforestilling i år? Alle forestillingene våre er åpne for publikum, og vi har flere forestillinger på kveldstid og i helgen som passer for hele familien.

Jo Strømgren – Framtidens gym

Lei av markløft, spensthopp, planke og teknisk turtøy? La Jo Strømgren kompani inspirere deg med dette demonstrasjons-showet. Framtidens gym er selvfølgelig bærekraftig, og baserer seg på eksisterende apparater og utstyr. Øvelsene er derimot helt nye.

Velkommen!Framtidens gym

Fredag 2. desember kl 18.00, Black Box teater. Les mer her
Forestillingen er coprodusert med Brageteatret.

Bli med til Lavaskogen

Ingri Fiksdal

Mystiske vesener gror ut av gulvet. De har krokete rygger, tentakler og nebb. De kryper og kravler og snurrer og sjangler. Kommer de fra en annen planet? Best fra 6 år.Ingri Fiksdal med ny barneforestillingLørdag 3. desember kl 12 og kl 14, på Pilotscenen, Kloden teater

Premiere: KronbladhistorierPremiere: Petals and tales 2

Panta Rei Danseteater og SangSangMaru (Korea)

Det blir mange kronblader, et tre og … overraskelser. Magi, fantasi og evnen til å skape parallelle virkeligheter forsvinner ofte med alderen. Kan vi minne barna på at eventyrenes fantastiske verden bør fortsette å leve i hode og kropp? Best fra 7 år

Onsdag 30. november kl 18 på Black Box teater

Blikk

Jenter spytter ikke.
Jenter banner ikke.
Jenter blikker ikke.
Jenter slår ikke tilbake.
Jenter sloss ikke.
Jenter sparker ikke.
Jenter druser ikke hodet til andre jenter i bakken.
Trudde du …Forestilling i julekalenderen?

En forestilling for ungdom/unge voksne som tar blikking, mobbing, jentegjenger og sinte jenter ut på scenen. Av Mine Nilay Yalcin. For ungdom/unge voksne. I samarbeid med SPKRBOX.

Onsdag 30. november kl 18 på Pilotscenen, Kloden teater