Takk for i år 2022 2

Takk for i år 2022

De siste festivalgjestene er nå på vei med den magiske trikketransporten mot Nordpolen og det er mulig noen barn fortsatt nekter å forlate scenografien til Lavaskogen, men Showbox er over for i år. For en festival det har vært!
Tusen takk til spillesteder, teknikere og frivillige som har fått ting til å gå som smurt. Takk til alle delegater fra inn- og utland som har sett, diskutert og hengt med på forestillinger rundt i hele byen. Takk til alle elever, lærere og barnehager og øvrig publikum; ingen festival uten dere! Takk til Unge stemmer som har kastet seg ut på dypt vann og skrevet om det dere har opplevd denne uka. Takk til samarbeidspartnere på seminarer, workshops, mingling m.m.
Og ikke minst: Takk til alle kompaniene og scenekunstnerne som har spilt.
Vi sees til neste år!
Store klemmer fra festivalcrewet; Ådne, Anki, Gabrielle, Elin, Finn, Jasmin og Guri