A tribute to me 1
A tribute to me

A tribute to me

Martijn Joling

30/11/2022 - 12:30 - 13:30
Ungdom

Kjøp billett

Like me, like my videos, love my comments and don’t forget to put your thumbs up and your hands in the air!

I dette enkvinneshowet er vi vitne til et søk om å bli berømt og et ønske om sosial status.

Forestillingen tar sikte på å utforske den tynne grensen mellom berømmelse og status, vår private og offentlige side, objektifisering, selvreklame og konfrontasjonen mellom en digital og faktisk identitet. I en desperat reise etter høyere sosial status, havner hun i en konfrontasjon med motstridende ønsker. Vil hun bli kjent? Hvorfor? Hvorfor ikke? Og stemmer dette overens med hvem hun ønsker å være? A tribute to me er en dansekonsert.

Martijn Dirk Joling (født 1991, Nederland) jobber som dansekunstner og er basert i Drøbak. Martijn startet sin karriere som nederlandsk rapper, men byttet fokus til dans og performancekunst. Han studerte ved ROC Amsterdam danseakademi (2009) og ble uteksaminert med en BA i Modern Theatredance fra Kunsthøyskolen i Amsterdam (2014). De siste årene har han utviklet egne koreografiske verk. Som ung kunstner er han påvirket av omgivelsene, og hans varierte bakgrunn inspirerer ham til å samhandle med en rekke forskjellige medier, inkludert scenografi, installasjoner, film, livemusikk og poesi. Hans koreografiske arbeid har blitt presentert i Spania, Egypt, Japan, Nederland, Polen, Tyskland og Norge. Martin var en av scenekunstnerne som deltok i EU-prosjektet vårt, PUSH+, på kunstnerlab med tema «failure».

Produsert i samarbeid med DansiT Trondheim, Østfold Internasjonale Teater, R.E.D Residency, Mediterranean Dance Center(HR), Tanzhaus Zurich(CH), SALT art and music in Oslo.
Laget med støtte fra SPENN, Viken fylkeskommune, Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Performing Arts Hub Norway, FFUK

Koreograf: Martijn Joling
Danser: Amy Pender
Komponist: Bernt Isak Wærstad
Blikk fra utsiden: Katrine Kirsebom
Kostymer: Nanako Oizumi
Lysdesign: Eirik Lie Hegre
Foto: Andy Bancic