Bully Bully (NL)
Bully Bully (NL)

Bully Bully (NL)

Maas theater en dans

29/11/2023 - 12:00 - 12:45
4 - 8 år

Kjøp billett

Hva har et lite barn og den gjennomsnittlige verdenslederen til felles? Kanskje finnes det presidenter som får raserianfall i matbutikken? Eller skrike til de får det som de vil? Hvis du myser med øynene og ser på en bablende baby og en voksen mann i dress som prater tull, kanskje du nesten ikke greier å se forskjell? Bortsett fra at en av dem får bestemme alt.

BullyBully gir publikum innsikt i krangelen mellom to verdensmakter, på Duplo-nivå. Til slutt møtes de på midten en salig blanding av barnehagepolitikk og slapstick. Dette er en hysterisk småbarnsmusikal med to rivaler, mange sanger, morsomme krangler og til slutt en lykkelig slutt.

Målgruppe: 4 – 8 år
Varighet: 40 minutter
Språk: Tullespråk

Maas theater en dans
Maas theater en dans lager teater- og danseforestillinger av høy kvalitet i alle former og formater. Fra storskalaproduksjoner og skoleprosjekter tilpasset klasserommet, helt ned til småskala festivalopptredener og lokalteater. En ting som alle disse produksjonene har til felles, er den solide forbindelsen mellom publikum og utøverne på scenen. Maas tilbyr tilgjengelige, ekstravagante og fysiske historier, fortalt av utøvere på nye og originale måter. Maas-produksjoner kan dukke opp hvor som helst: i Rotterdam, eller i store og mellomstore byer over hele Nederland, Belgia eller enda lenger over landegrensene.

 

Konsept og regi: René Geerlings
Utøvere: Sue-Ann Bel, Henke Tuinstra, Sanne Bokkers, Carole van Ditzhuyzen (alternating cast)
Musikk: Reinier van Harten
Scenografo: Sanne Danz
Kostymer: Daphne Karstens
Dramaturg, regiassistent: Sara Giampaolo
Danserådgiver: Art Srisayam
Samproduksjon: Maas theater en dans, Atta Festival, Istanbul