Co-curating workshop
Co-programming workshop

Co-programming workshop

T.E.E.N

02/12/2020 - 16:00 - 18:00
ZOOM

Jobber du med programmering av forestillinger eller annet kunstnerisk innhold for barn og ungdom og vil engasjere målgruppen i prosessen? I EU-prosjektet T.E.E.N. Ambassadors Across Europe ser vi på ulike metoder å engasjere det unge publikumet på, og inviterer til «co-programming workshop» under Showbox-festivalen 2. desember 2020.

Utviklingen av  «Co-Programming Workshop» utgjør selve hjertet av EU-prosjektet «TEEN Ambassadors Across Europe». Metoden søker å etablere konsensus mellom ungdom, programmerere/kuratorer og lærere, for å sammen kunne sette opp et program av scenekunst for barn og unge. Gjennom å videreutvikle og forske på denne metodologien, er håpet at profesjonelle i det kreative feltet bedre kan nå det økende antallet ungdom i Europa, samt skape et engasjement for scenekunst som varer.

 

På Showbox inviterer vi til en workshop der deltakerne vil delta interaktivt, i diskusjoner og ta avgjørelser med andre ungdommer, lærere og folk som jobber i scenekunstfeltet.

 

Deltakerne vil få tilsendt tre forestillingsvideoer de må se før workshopen.

 

Med Kjell Moberg og Chris Blois-Brooke fra EU-prosjektet T.E.E.N. Dette er en videreføring av workshopen vi gjennomførte i fjor.

 

Les mer på www.showbox.no

 

Påmelding:

Send e-post til: gabrielle@scenekunstbruket.no

Påmeldingsfrist: 30. november 2020. Maks 25 deltakere

Plattform: Zoom

Vi sender deg en epost med lenke i forkant av samtalen

Workshopen foregår på engelsk