Failure landscape - Workshopforestilling 1
Failure landscape - Workshopforestilling

Failure landscape – Workshopforestilling

Eoin McKenzie (GB) Martijn Joling (NO) Stina Strange Thue Tobiasen (DK)

01/12/2021 - 09:00 - 09:45

Kjøp billett

«Det er feil, det du gjør er feil, det du sa var feil»

I denne interaktive forestillingen inviteres barna til å snu verden på hodet, er egentlig alt som er feil feil? Kan feil være riktig? Kan man lære og oppleve mer av å gjøre feil?
Kan feil for deg være riktig for meg? Kan det være gøy å gjøre feil?

Gjennom lek vil utøverne og barna prøve å finne det gode i feilene, motet til å gjøre feil og kanskje finne ut det det er ingen feil i det hele tatt, men at det utelukkende handler om vår oppfatning av verden.

 

«Failure Landscape» er en interaktiv forestilling rundt det å mislykkes.

«Failure landscape» er en videreutvikling av Martijn, Stina og Eion sin deltakelse i EU-prosjektet PUSH+ Failure lab i Belgia 2019. Dette kunstnerlaboratoriet undersøkte på et filosofisk nivå hva fiasko er sammenliknet med suksess, hva og hvem som bestemmer hva som er en fiasko, og hva betyr det både på et profesjonelt og et personlig plan?

I løpet av laboratoriet undersøkte kunstnerne hvor viktig begrepet fiasko er for barn og unge. Spesielt for barn og unge er det vanskelig å verdsette det å feile, fordi de ofte blir målt og premiert. I «Failure landscape» oppfordres barna til å nettopp feile. Verden snus på hodet, og vi stiller spørsmål ved hva som er riktig og galt.

Ide, konsept og utøvere: Eoin McKenzie (GB) Martijn Joling (NO) Stina Strange Thue Tobiasen (DK)
Co-produsent: Seanse- senter for kunstproduksjon.

Denne workshopen vises som en del av et seminar knyttet til ulike EU-prosjekt som er relevant for scenekunstfeltet i dag. Les mer og meld deg på her

NB! Arrangementet er gratis, men du må melde deg på ved å hente ut billett.

 

Foto: Seanse- senter for kunstproduksjon.