Garage

Cirka Teater

01/12/2017 - 12:00 - 13:00
fra 10 år

Maskiner. Mekanikk. To menn. Ei høne.

Med Garage har Cirka Teater ønsket å skape en rå forestilling som gir publikum en annerledes teaterestetikk enn det som ofte blir forbunnet med teater for barn. Gjennom humor og nysgjerrighet for mekanikk og kreativitet inviterer vi til en forestilling hvor poesien ligger i det stygge og uslepne, ikke i det estetisk vakre og rene.

Garage er en skitten og humoristisk teaterforestilling for voksne og barn fra 10 år. Handlingen foregår i et mekanisk verkstedsmiljø. Her møter vi hverdagen til to mekanikere i møkkete kjeledresser som lever enkle liv. De er lidenskapelige og nysgjerrige med en sterkt fasinasjon for hvordan alt rundt dem fungerer. De har maskiner og motorer som kan løse utfordringene de støter på i løpet av dagen. I verkstedet bor også ei høne. Den legger et nytt egg hver dag, og er mekanikernes næringskilde. Hva skjer om høna en dag legger flere egg? Og hva om kilden til mat en dag forsvinner?

Garage er produsert i samarbeid med Turnéteatret i Trøndelag og med støtte fra Norsk Kulturfond, Spenn og Trondheim kommune.

MEDVIRKENDE:
Konsept
: Gilles Berger og Espen Dekko
Regi: Espen Dekko
Scenografi: Gilles Berger
Komposisjon: Martin Smidt
Kostymedesign: Jenny Hilmo Teig
Koreografikons: Silje Michaela Kvalheim
Skuespillere: Gilles Berger og Paal Viken Bakke
Produsent: Turnéteatret i Trøndelag og Cirka Teater v/Monica Stendahl Rokne