Goodbye Kitty

Rebekka/Huy

28/11/2017 - 14:30 - 15:30
Fra 9 år

Kjøp billett

Teaterforestilling, konsert og fest samtidig!

Du er invitert til avskjedsfest! Eller er det velkomstfest? Når du sier farvel til noe, sier du samtidig velkommen til noe annet. Velkommen til å se verden litt på nytt.

Hvem vil du være om du kan velge helt selv? Kan du vri og vende på verden sånn som du kjenner den, og dytte på rammene som forteller deg hvordan du «må» være?

Barn og ungdom har fortalt om hvem de vil være og hvem de vil bli, om forbilder og Hello Kitty, om rosa og blått, om hva som er normalt og unormalt. Det har blitt til forestillingen Goodbye Kitty.

Goodbye Kitty! Hello Kitty! Ha det! Farvel! Goodbye! – til normal og unormal, til alt vi må, skal og burde være. Hello til den nye fremtiden! Bli med på å feire at du kan være akkurat som du vil!
Konsept og iscenesettelse: Rebekka Nystabakk og Huy Le Vo. forestillingen er utviklet i samarbeid med ensemblet.

Scenografi, lys og kostymedesign: Chrisander Brun
komponist/skuespiller: Rakel Nystabakk
skuespillere: Ellen Andreassen, Magnus Myhr, Lars August Jørgensen
produsent: Annika Ostwald
tekstbidrag (rap/sang): esben Esther Pirelli Benestad

Co­produksjon: Barneteatret vårt i Ålesund

Støttet av: Norsk kulturråd, spenn.no, Fond for utøvende kunstnere, Fond for lyd og bilde, Dramatikkens hus og Fond for frilansere

Takk til: luca Dalen Espseth og Hilde Arntsen/Foreningen FRI, Esben Esther Pirelli Benestad, Biblo Tøyen ved Karen Tømte, Gunnar Steen, alle barna og ungdommene som har bidratt i utviklingen av forestillingen.

Målgruppe:  Fra 9 år

Varighet:  Ca. 50 minutter

 

www.rebekkahuy.no

 

#TEEN sharedvision

Goodbye Kitty

Save