Hello 1
Hello

Hello

Therese Slob Produksjoner

07/12/2018 - 10:00 - 11:00
fra 12 år

Kjøp billett

I Hello møter vi tre unge dansere som har røtter i ulike kulturer. Dette er historier om å finne ut hvem man er og hvor man hører til. Gjennom dans, tale og film forteller de sine historier.

På scenen står Abir, som har reist fra Yemen. En ung jente fra en kultur hvor jenter ikke skal si fra eller stå opp for seg selv, men som gjennom dans finner sin indre styrke, og nå er hun ferdig med å leve på andres premisser. Miko fra Eritrea var på flukt alene i måneder før han kom til Norge. Her har han bygget et nytt liv og en hverdag, helt fra grunnen av og helt alene. Bao som har vokst opp i Norge med norsk mor, vietnamesisk far og en fot i hver kultur. Gjennom dans har han funnet tilhørighet. Faren til Bao flyktet fra Vietnamkrigen og kom til Norge i 1975. Bao bærer med seg en historie som er en lengre en sin egen.

Det er en fascinerende styrke som bor i disse unge menneskene, som velger å se fremover istedenfor bakover. 
Som velger å takke for det de har fått istedenfor over å bli bitre over hva de har mistet. 
Abir, Miko og Bao – dette er tre virkelige mennesker med virkelige historier du får møte på scenen. Men disse tre forteller ikke bare sine egne historier, de snakker på vegne av mange unge mennesker i lignende situasjoner. Hello er en vakker og sterk forestilling om identitet.

Medvirkende:

Medskapende dansere: Abir Alyousofi, Milkias Alem, Bao André Nguyen
Lysdesign: Olav Nordhagen
Lyddesign: Thorleif Silkebækken
Filmmaker: Mathias Eek / Sylskarp
Ide/konsept/regi: Therese Slob

Co-produsert av Teater Innlandet og Therese Slob Produksjoner
Støttet av: Kulturrådet, Spenn, Hamar Fylkeskommune og Fritt Ord

Nettside