Jakob (med ettersnakk)
Norgespremiere: Jakob (med ettersnakk)

Norgespremiere: Jakob (med ettersnakk)

Tony Tran

04/12/2019 - 10:00 - 11:00
Fra 13 år

Kjøp billett

I Jakob møtes to mannlige utøvere som gjennom kroppsspråk og tilstedeværelse utfordrer sine grenser knyttet til makt, vennskap og avhengighet. De inviterer publikum inn i en leken og fysisk koreografi som prøver og undersøke årsakene i hvordan en relasjon kan være begrensende, frigjørende, støttende og destruktiv på samme tid.

Med et bevegelsesspråk som generer metaforiske bilder og symbolske gester, er Jakob fortsettelsen til Tony Trans pågående forskning om makt og identitet i menneskelige relasjoner. Hvordan fungerer relasjoner og dualitet i forhold til de valgene vi tar som enkeltindivid? Hvordan former dette vår oppførsel, våre individuelle handlinger og hvordan møter vi den andre?

Forestillingen kl 10.00 følges av en ettersnakk med Sindre Jacobsen fra Danseinfo. Ettersnakken vil foregå på norsk.

 

Målgruppe: Fra 13 år
Varighet: 45 min
Non-verbal

Koreografi: Tony Tran
Utvikling og utøvere: Tony Tran and Knut Vikstrøm Precht
Dramaturgi: Thomas Schaupp
Musikk: Magnus Bugge
Lys: Tobias Leira
Research: Fabian Wixe
Samarbeidspartnere: CSC Bassano Del Grappa (IT), MDC San Vincenti (HR), NAPA (GL), Dans i Trøndelag (NO), Østfold Kulturutvikling (NO), Au Brana Centre (FR), Ultima Vez Studio (BE)
Støttet av: Kulturrådet, Nordic Cultural Fund, SPENN, Kulturkontakt Nord, Oslo Kommune, Fund for Performing Artists, i-Portunus

Video og foto: Andreas Daugstad Leonardsen