Jorda er Klodens hud

Nina Ossavy

01/12/2017 - 11:00 - 11:45
fra 6 år

Terra heter vår planet. Terra betyr jord på latin. Jordkloden. Jorda kan sies å være klodens hud. Klodens levende hud. Vi kan ikke leve uten jord. Men hva vet vi egentlig om den? Om livet i den mørke jorda? I en teskje jord er det en million bakterier. Jorda er ikke stille og død. Den er full av liv. Full av samtaler mellom planter, sopp og insekter. De snakker ikke vårt språk, men vi har så vidt begynt å tyde hva de sier til hverandre.

I «Jorda er klodens hud» ser vi med lekne øyne på jorda vår. Vi følger tre skuespilleres reise for å lage en forestilling uten hovedpersoner, for hvem er egentlig den viktigste karakteren i jorda. Marken eller mauren? Hvordan i all verden kan man lage en forestilling om jord?

Med humor, musikk, eventyr, underlige figurer og rare krumspring vokser forestillingen frem.

 

Nina Ossavy er dramatiker, skuespiller og regissør. Hun har laget en rekke forestillinger for barn og unge under gruppen Fabula Rasa og jobber også med Ossavy&Kolbenstvedt.

Diego Belda er sjonglør og skuespiller og har turnert mye for barn og unge. Cristian Weidman kommer fra Argentina og jobber mye med luftakrobatikk og figurteater. Ida Helene Heidel er komponist og fløytist. Hennes komposisjoner er fremført blant annet i Europa, USA og India.

Andre involverte i produksjonen:

  • Camilla Jensen – Foto
  • Marius Kolbenstvedt – Konsulent
  • Sara Serrano – Dramaturg