Kaleidoscope
Ekstra: Kaleidoscope

Ekstra: Kaleidoscope

Shi Pratt

30/11/2023 - 12:00 - 12:40
0-3 år

Kjøp billett

I denne unike forestillingen blir du og dine barn en del av et spennende univers som appellerer til alle sanser. Vi inviterer publikum til å bli med på en reise som utforsker tekstur, lys, farger og lyder på en helt ny måte. Dette er ikke bare en vanlig forestilling, det er en all-sanselig opplevelse som vil fange fantasien til både små og store. I Kaleidoscope møter én sans en annen, og magi oppstår. Samvær er hjertet av denne forestillingen, og alle ønskes velkommen til å bli en del av den. Publikum blir tatt med på en reise som utforsker farger, bevegelser, lyder og landskap, alt akkompagnert av levende musikk, lyder, sang og tale. Det blir en opplevelse som berører hjerter og skaper uforglemmelige øyeblikk.

Vi oppfordrer både foreldre og barn til å delta i musikk- og danseglede. Denne forestillingen gir et vell av sanseopplevelser gjennom sang og dynamiske bevegelser, alt i en støttende og inkluderende fellesskapssetting. Uansett hvilke behov publikum måtte ha, vil dere finne at forestillingen er tilrettelagt for alle. Kaleidoscope er en forestilling hvor nevrologisk mangfold har et stort fokus. Forestillingen foregår i et trygt og inkluderende rom med dempet belysning og skånsom lyd. Barn og voksne kan bevege seg fritt, prate og utforske omgivelsene akkurat slik man måtte ønske. Det er ingen begrensninger, bare frihet til å nyte opplevelsen.

Varighet: 40 minutter
Språk: Uten tale
Målgruppe:
Passer for barn fra 0 – 3 år, og for alle med behov for en litt mer avslappa stemning i scenerommet, eller for de som trenger tilrettelegging av ulik art.

Shi Pratt er en danser, koreograf og pedagog med base i Oslo. Hun har samarbeidet med anerkjente dansere, kompanier, musikere og filmskapere i Israel, Europa, Afrika, Skandinavia og USA, og skaper fremdeles dans på oppdrag for ulike dansekompanier, festivaler og undervisningsinstitusjoner. Gjennom sitt koreografiske arbeid har hun utviklet en egen teknikk for undersøkelse av bevegelse; TooBox, som hun underviser i, samtidig som hun også underviser i Gaga, Yoga, GYROTONIC® og GYROKINESIS®. Siden 2008 har hun produsert og vært utøver gjennom sitt eget kompani, Kaliko Kids, som produserer egne forestillinger i ulike samarbeidskonstellasjoner. Hun har en master i koreografi fra KHiO, Kunsthøgskolen i Oslo, og er stolt mor til to barn.

Medvirkende
Koreograf: Shi Pratt
Dansere/utøvere: Elisabeth Christine Holth, Vilja Tjemsland Kwasny, Judith Arupa, Runa Sætervoll
Komponist: Øystein Moen
Kostymedesigner og scenograf: Peny Spanou
Lysdesigner: Eirik Lie Hegre
Produsent: Vegard Strømsodd
Illustrasjon: Arnold Starr
Foto: Tale Hennes

Forestillingen er samprodusert av Dansens Hus og er en del av prosjektet STOR kunst for små barn som er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Støttet av: Kulturrådet, Komponistenes vederlagsfond og Fond for lyd og bilde.