Make Me Dance

Panta Rei Danseteater

29/11/2017 - 15:00 - 16:00
fra 13 år

Make Me Dance er en koreografert konsert. Gjennom bevegelse, lyd og tekst forteller tre dansere og én musiker om hvorfor de har endt opp nettopp som profesjonelle kunstnere.

Make Me Dance er en forestilling som handler om valgene vi tar, og om de små, men samtidig universelle historiene som former oss som mennesker.

Make Me Dance er produsert av Brageteatret og Pantarei Danseteater og er en del av det omfattende prosjektet TILT.

TILT er et omfattende danseprosjekt som skal få store deler av Østlandet til å danse. Panta Rei Danseteater samarbeider med tre regionteatre over tre år og skaper en ny produksjon for turne hvert år. Turneene følges opp av skreddersydde danseprosjekter i hver kommune og hver by. TILT skal være et inkluderende prosjekt for både profesjonelle og amatører i Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud og Oslo. Dans er kunst, dans virker samlende og dans er noe som skaper glede. TILT skal både skape danseglede, gi gode kunstopplevelser og være utgangspunkt for diskusjoner og samtaler. Første stopp var Østfold i 2015, deretter sto innlandet for tur i 2016 og siste runde foregår nå, i 2017 i Buskerud.

Her kan du lese om TILT: tiltdans.no

 

Kunstnerisk ledelse og Koreografi: Anne Holck Ekenes

Koreografi: Pia Holden
Dansere: Julie Drønen Ekornes / Nora Martine Svenning
Jens Jeffry Trinidad, Jon Filip Fahlstrøm
Komponist og musiker: Improvisível (Marcus Amadeus)
Scenografi: Mie Dinesen
Dramaturg: Elin Amundsen Grinaker
Lysdesign: Thomas Evensen

Vi takker Hugo Marmelada, Julie Drønen Ekornes, Jens Jeffry Trinidad, Jon Filip Fahlstrøm for en generøs og medskapende prosess.

Forestillingen er støttet av Kulturrådet og FFUK

Panta Rei Danseteater (PRD) er et dansekompani med base i Oslo. Kompaniets signatur er forestillinger som engasjerer på ulike plan og er tilgjengelige for et bredt publikum. PRD er blant Norges ledende kompanier for undervisning i kreativ dans for barn og unge, og har mottatt en rekordstor bevilgning på fem millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DNB, som skal brukes til at store deler av Østlandet kan danse seg gjennom 2015-2017.