Monsters 4
Monsters

Monsters

Duda Paiva Company (NL)

05/12/2018 - 11:00 - 12:00

Kjøp billett

Hva er dette? Monsterfigurer med morsomme hoder. Vinger, haler, og armer og bein. Hva er de, egentlig? Er de dyr? mennesker? Begge deler? Er de snille eller slemme? Heldigvis har Narcissus kontroll på monstrene, og han viser publikum alle de triksene han har lært dem: De kan ta salto, danse og synge, og de kan til og med fly! Men monstrene hater å gjøre disse triksene. De gjør opprør, og du begynner etter hvert å lure på hvem som er de virkelige monstrene. En ting er i hvert fall sikkert; Ingenting er hva det ser ut som i denne heftige slapstick-forestillingen, fylt med akrobatikk, dans og sang.

Duda Paiva Companys prisbelønte figurteaterforestillinger har turnert over store deler av verden, og gruppens grunnlegger, Eduardo (Duda) de Paiva Souza, er født i Brasil og utdannet danser.

Gruppens oppsetninger bærer preg av karaktersterke figurer som forteller historier om mennesker, deres drømmer, frykt og søken etter kjærlighet. De skildrer menneskets kamp mot verden rundt seg og hvordan de finner en vei ut. Fortellingene skjer gjennom abstraksjonen i dans og realismen i figurene, og en ufortutsigbar verden der alt er mulig skapes.

Medvirkende

Konsept/regi: Duda Paiva
Dramaturgi:Kim Kooiman
Utøvere: Josse Vessies, Cat Smits, Tim Velraeds /Alex Brouwer
Dukker: Duda Paiva, Justyna Banasiak, André Mello, Tim Velraeds
Lyd: Wilco Alkema
Lys: Mark Verhoef
Dekor: Daniel Patijn
Kostymer: Atty Kingma
Rådgiver: Harriet Stroet
Repetitor: Ederson Xavier
Produsent: Marijana Mikolcic
Co-produsent: Korzo

Hjemmeside: Duda Paiva