No one 2
No one

No one

Akimbo Theatre Company (Int)

01/12/2022 - 11:30 - 12:30
Fra 13 år)

Kjøp billett

Merkelige hendelser har begynt å skje i Wellston – hjemsøkte puber, demoniske krefter, en kvinne har forsvunnet.

No One er en moderne remiks av «The Invisible Man» som thriller på høyoktan. Fortellingen følger Thomas, en naiv student, som blir venn med en usynlig mann ved navn Griffin, som gir ham berømmelse og rikdom, kjærlighet og mishandling.

Fortalt gjennom flere karakterer, sirkler historien rundt sannheten, og avslører løgnene og misoppfatningene i hver fortelling. Det spørs om Griffin virkelig eksisterer og om han er det voldelige monsteret folk vil ha oss til å tro.

Akimbo Theatre Company tok HG Wells sin historie om feilinformasjon, maktmisbruk og hvordan det føles å ikke bli sett av samfunnet, og gjenskapte dem for den digitale tidsalderen. Formen gjenspeiler det raske tempoet i moderne liv, måten ryktene formerer seg på, forandres og spres. Det er også en spennende utfordring å skape en usynlig mann på scenen på en troverdig og menneskelig måte, ved hjelp av mime, bevegelse og dukketeater.

No one 3

AKIMBO Theatre Company er et nytt teaterkompani grunnlagt ved Ecole Internationale de Theatre Jacques Lecoq i 2021. Deres arbeid er actionfylt, vakkert og komisk med et innovativt kreativt språk som blander historiefortelling og fysisk teater med kampsport, klovn og det absurde. De er et internasjonalt kompani med mangfoldig bakgrunn. Hvert av de syv medlemmene bringer sin styrke til gruppen, i en åpen samarbeidsprosess for å utvikle nye og unike forestillinger.

Teamet: Pierre Moullier, Halvor Schultz, Florian Wiedenbach, Jonathan Ben-Shaul, Rosanna Malinson, Owen Bleach, Lexie Baker