Premiere: To ord
Premiere: To ord!

Premiere: To ord!

Sagliocco Ensemble

06/12/2018 - 17:00 - 18:00
Fra 16 år

Kjøp billett

På scenen er det en kvinne, en stol, en veske. Opp av vesken sin tar hun ulike gjenstander, en etter en.

En slags absurd og eksistensiell vareopptelling, som alltid starter med «Jeg liker… jeg». Det er hele livet hennes som brettes ut foran oss. Innholdet er ikke stort, men det lille som finnes, er ikke et vakkert syn. Litt etter litt, mens vesken gradvis tømmes, blir publikum vitne til en historie, som ikke nødvendigvis ender bra.

Sagliocco Ensemble presenterer sitt nye prosjekt: Phillipe Dorins stykke Deux mots! (To ord!), oversatt til norsk av Christine Amadou, med premiere på Showbox. Fransk Philippe Dorin er en prisbelønt og markant samtidsdramatiker for barn og ungdom. Dorins ord går som ofte til det essensielle i livet: å klare å spise, å klare å sove, å fylle sin ensomhet, å ikke glemme, å komme seg ut av problemer. Den finurlige humoren og elementer av det poetisk-absurde i teksten har også en dybde, et lag av mørkt alvor- og en lyrisk struktur å forholde seg til.

Medvirkende:

Skuespiller/konsept: Guandaline Sagliocco
Regi: Anne Mali Sæther
Oversetter tekst (fransk til norsk): Christine Amadou
Musikk/lyddesign: Magnus Børmark
Lysdesign: Jean Vincent Kerebel
Produsent/inspisient: Amel Mahi
Lydtekniker: Jarl Einar Ottestad
Lystekniker/gutten på scenen: Hans Petter Henriksen
Rekvisitt: Maria Løkken

Forestillingen er produsert med støtte fra Spenn, Fond for Lyd og Bilde, Fond For Utøvende Kunstnere, Telemark Fylkeskommune og Porsgrunn kommune.