Åpningsforestilling: PULS - Cirka teater
PULS

PULS

Cirka teater (i samarbeid med Teatret Vårt)

30/11/2022 - 09:30 - 10:30
Fra 10 år

Kjøp billett

Menneske, maskin og magisk rabalder

Tenk deg at du støter på en diger kube! En massiv klump av rust, metall og skrot. Som en sammenklemt skraphaug fra fortida. Så begynner kuben å våkne, og med ett er du fanget i en rekke av rare, uforståelige hendelser. Hva er det kuben vil med deg? Er det noen som styrer den? Og ikke minst: kommer du noen gang til å slippe unna …?

Puls løfter spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Mennesket har en stor trang til å skape, bygge og finne opp. Men hva skjer med mennesket når det konfronteres med resultatet av det vi har skapt? Kan oppfinnelsene våre komme til å forandre oss på en måte som vi overhodet ikke kunne ha forutsett?

Puls er en morsom og spenningsfylt forestilling som leker med illusjoner gjennom fysisk, ordløst samspill og spektakulære effekter med mange overraskelser. Denne forestillingen er noe du aldri har sett før – rett og slett en gavepakke av overraskelser, spenning og magi!

Cirka Teater er et av landets mest erfarne scenekunstkompanier. De har produsert mer enn 40 forestillinger som har spilt både nasjonalt og internasjonalt, fått mange utmerkelser og imponert tusenvis av publikummere. Puls er coprodusert med Teatret Vårt.

Anmelder Amund Grimstad skriver i Klassekampen: «…ei undrande og magisk reise inn i eit fantasiland»

Puls er en koproduksjon med Teatret Vårt.

Idé og konsept
Espen Dekko og Gilles Berger

Skuespillere
Gilles Berger og Karoline Ellingsen Wheeler

Regi
Espen Dekko 

Scenografi
Gilles Berger 

Tekniske løsninger
Gilles Berger og Richard Verley

Lysdesign
Eirik Torsethaugen

komposisjon og lyddesign
Martin Smidt

Kostymedesign
Berit Haltvik With

Sminke
Leo Thörn

Produsent
Ingrid Bjørsnøs Kvam

Produsent pre-fase
Monica Stendahl Rokne