Kunstnersamtaler 4

Kunstnersamtaler / Artist Talks

Jens Jeffry Trinidad og Magnus Myhr

04/12/2020 - 14:30 - 15:00

En sofa, en lenestol, en halv time, to scenekunstnere. Hva snakker de om? På Showbox 2020 lanserer vi vår nye video- og podcastserie; Kunstnersamtaler. To og to møtes de hos oss i Kabelgata. Vi har satt dem sammen, noen har møttes før, andre møtes for første gang, og felles for dem begge er at de jobber med scenekunst for et ungt publikum.

 

Jens Jeffry Trinidad er koreograf og danser. Med røtter i hiphop og house jobber han både i det urbane feltet og innen samtidsdans. Han startet med dans ved Dancing Youth i 1998, og har bred erfaring fra undervisning og koreografi. Han har vært med på flere TV-produksjoner som danser og koreograf, vært aktiv i battlescenen og vunnet flere konkurranser. I 2015 ble han utnevnt til ambassadør for Dansens dager.

 

Magnus Myhr har jobbet profesjonelt som danser, koreograf og skuespiller siden 2007. Hans egne arbeider springer ut fra personlige erfaringer, og han ønsker å lage forestillinger som inviterer publikum inn og som kan åpne opp for en bredere forståelse av kjønn og annerledeshet. Magnus har bred erfaring som utøver både i det prosjektbaserte feltet og fra institusjoner. Han har hatt ulike verv og roller i styrer og kunstneriske råd på scenekunsfeltet.