Strategisk markedsføring for scenekunstnere: Forbrukeradferd og storytelling
Strategisk markedsføring for scenekunstnere: Forbrukeradferd og storytelling

Strategisk markedsføring for scenekunstnere: Forbrukeradferd og storytelling

SKUDA

30/11/2021 - 09:00 - 12:00
Scenekunstnere

Kjøp billett

Å synliggjøre seg selv eller egne prosjekter i scenekunsten, kan være både overveldende, kleint og føles vilkårlig. De færreste av oss har opplæring i markedsføring og det lille vi kan, har blitt til gjennom den velkjente prøv-og-feil metoden. Kjenner du deg igjen, da leser du videre.

Denne høsten setter vi samme en faglig markedsføringsmeny du kan ta med deg ut en mørk vinternatt i frilanstilværelsen. Et best-of, plukk- og miks-program bestående av kurs og seminarer som skal gjøre deg i stand til å fikse de gode innleggene på SoMe, samt gi deg innsikt i de hemmelige algoritmene prosjektet ditt trenger for å nå frem til rett gruppe entusiaster.

 

Tirsdag 30.nov

  • 09:00 – 09:30 Rudi Skotheim Jensen, fagkonsulent i Skuespiller- og danseralliansen holder innledningen til dette programmet og kontekstualiserer utfordringene med å markedsføre seg selv.
  • 09:45 – 10:30 Nina Vogt om forbrukeratferd. Vogt er en erfaren foreleser og foredragsholder som til daglig har sitt virke på Handelshøyskolen BI. Hun er høyskolelektor og har mottatt utallige priser for sin formidlingsevne. Nina er levende opptatt av å formidle sitt fagfelt innen Forbrukeratferd og holder jevnlig foredrag for næringslivet innen temaer som forbrukerinnsikt, kommunikasjon og markedsføring. Hun har nylig gitt ut fagboken Forbrukeratferd. Les mer om Nina her.
  • 10:45 – 12:00 Andreas Øverland er tidligere journalist, redaktør, tekstforfatter og  idéutvikler og er levende opptatt av hvordan mennesker oppfatter merkevarer… og hverandre. Som kreativ leder i Universal Music Norge jobber han tett med  å fortelle historier av, med og for noen av Norges største artister. Han kommer til oss for å dele hvordan han tenker og jobber når norske popstjerner og debutartister skal ut med ny musikk, og ta oss gjennom en idéprosess som endte i en av fjorårets største låter.

 

Sted: Kuben VGS., Kabelgata 10-12, 0580 Oslo
Nærmere bestemt rom kommer.

Streame-link: