Hva skjer med Maja, egentlig?
What the F**k is Going On

What the F**k is Going On

NIE

02/12/2022 - 11:00 - 12:00
Fra 13 år

Kjøp billett

Noen ganger tar følelsene overhånd og vokser til en stor ting som er vanskelig å snakke om. Maja, som er hovedpersonen i denne forestillingen, synes det er vanskelig å snakke med de rundt seg, og etter hvert som Majas utfordringer vokser, vokser også omverdens teorier om hva problemet kan være. Godt krydret med ting de har søkt opp på nettet blir rekken av forslag lang. Er hun i ferd med å bli radikalisert? Er hun gravid? Prostituert? Forelsket? Narkoman? WTFIGO?

«What the F**k is Going On» er en fortelling om å vokse opp, om å være en del av en familie, og om å ha et problem som må løses for at man skal overleve. Det handler om usikkerhet, om frykten for å feile, mislykkes, ikke være god nok.

Med historiefortelling og humor tar NIE oss med på en reise inn på tenåringsrommet. I en verden fylt av kjærlighet, livskraft og glede, råder det også stor usikkerhet og sorg over et hemmelig problem.

Forestillingen er utviklet i samarbeid med målgruppen, som også har bidratt med sine historier til handlingen.

 

Med: Kieran Edwards, Iva Moberg, Nora Svalheim, Elisabet Topp/Charlotte Grundt og Leila Zarou | Regi: Alex Byrne / Kjell Moberg | Dramaturg: Kjell Moberg | Scenografi og kostyme: Mari Lotherington | Komponist: Gregory Hall | Produsent: Kjell Moberg | Produksjon: Iva Moberg

Støttet av Norsk Kulturråd
Forestillingen er en koproduksjon med Brageteatret og er utviklet med bistand fra Asker kommune, Great Ormond Street Hospital og Vega Scene.