Yana og Yeti til Showbox
Yana og Yetien

Yana og Yetien

Pickled Image/Figurteatret i Nordland

04/12/2019 - 13:00 - 14:00
Fra 6 år

Kjøp billett

Forestill deg at du er langt, langt hjemmefra og helt alene. Du kommer frem til en avsidesliggende og snødekt landsby som er omkranset av tett skog og underlige lyder. Slik starter historien om Yana. Hun kan ikke forstå et ord av hva noen sier og de andre barna plager henne med historier om mystiske fjellmonstre. Etter det begynner ting å bli veldig hårete …

Familieforestillingen Yana og Yetien fortelles uten språk, med nykomponert musikk, nydelige vinterlandskap og fantastiske dukker. Dette er en mørk, morsom og gripende fortelling om et barns besluttsomhet og kamp for å bli forstått. Og om oppdagelsen av at venner kommer i alle mulige uforutsette størrelser og former.

Dette er Figurteatrets femte co-produksjon med engelske Pickled Image, som også sto bak blant andre publikumssuksessen Coulrophobia og den prisbelønte Hamsun-forestillingen Hunger.

Målgruppe: Fra 6 år (anbefales ikke under 5 år)
Språk: non-verbal

Produsert av Pickled Image og Figurteatret i Nordland.

På scenen: Vicky Andrews, Jonny Dixon, Pauline Morel.
Regi: Emma Lloyd
Manus: Hattie Naylor og Pickled Image
Dukker: Dik Downey og Emma Powell
Devised av Vicky Andrews, Adam Fuller, Nikki Warwick
Rekvisita og tilvirkning: Dik Downey, Lizzie Johnson, Katie Hood, Harry Richardson, James Horne and Maria Strand Renberg
Kostymer: Linda Annenveld og Alice Rose
Lysdesign/teknikk: Dean Sudron
Dramatiker/dramaturg: Hattie Nailor
Musikk: Simon Preston
Video og foto: Adam Laity

Technical manager Gwen Thomson

Hospitant: Maria Strand Renberg
Figurteatret i Nordland: Geir-Ove Andersen, Preben Faye-Schjøll, Ing Randi Johansen, Tim Lucassen, Jan Erik Skarby og Anne Sørfjell.