Festivalnyheter

Takk for i år

Takk for i år

This year’s festival has been different, but still with the Showbox heart and spirit. Thank you to all who has contributed, been creative and innovative, shared and followed us via your screen from around the world. Keep up the spirit, stay healthy and we wish you all a wonderful December. See you in Oslo 2021!

Les mer
En hilsen fra Skottland

En hilsen fra Skottland

I dag har vi arrangert workshop med de norske kunstnerne som deltok i EU-prosjektet PUSH+ med temaet «FAILURE». Da var det hyggelig med en liten hilsen fra en av partnerne våre i prosjektet, Fiona og Pamela i Imaginate, som også tar ansvar for å hilse fra HELE Skottland til oss. Det setter vi pris på!

Les mer
Den var en gang det ble et nå (Teater Joker) 1

En hilsen fra Teater Joker

hadde gledet oss til å se Teater Joker sin helt nye forestilling Det var en gang det ble et nå på årets Showbox. Den opplevelsen får vi ha til gode!

Les mer
GULLJERVEN ÆRESPRIS 2020

GULLJERVEN ÆRESPRIS 2020

Det blir ingen vanlig prisutdeling i år, med priser i mange kategorier og stor fest utover natta. Men, en tradisjon må jo ikke brytes nesten før den har kommet i gang! Derfor deler vi ut én pris i år. Selveste Gulljerven Ærespris.

Les mer
Monster i mage

En hilsen fra Rimfrost Produksjoner

Monster i magen med Rimfrost produksjoner skulle ha spilt på årets Showbox. Vi savner dem skikkelig og gleder oss til vi igjen kan ha scenekunstopplevelser i samme rom.   Foto: Monster i magen – Rimfrost produksjoner, co-produsert med Brageteatret. Fotograf: Signe Fuglesteg Luksengard

Les mer
Velkommen til festival v.16.0

Velkommen til festival v.16.1

Siden 2005 har vi feiret scenekunsten for et ungt publikum på festivalen Showbox, og på denne 16. utgaven av festivalen, må vi være gode til å forestille oss. // Since 2005, we have been celebrating performing arts for the young audience at the Showbox Festival, and at this 16th edition of the festival, we must be good at imagining. 

Les mer