EKSTRA TILSKUDD TIL FESTIVALEN SHOWBOX

EKSTRA TILSKUDD TIL FESTIVALEN SHOWBOX

For en fantastisk fin beskjed å få akkurat i det vi sparker i gang årets Showbox!

Kulturdepartementet har tildelt Scenekunstbruket et ekstra tilskudd på kr 300.000,- som skal gå til å styrke arbeidet med og gjennomføringen av årets festival.

 

«Dette er virkelig kjærkomne midler i en tid med bortfall av billettinntekter og omstilling fra fysisk til digital festival. Det gir oss både energi og motivasjon til å jobbe videre for det vi er aller mest opptatt av; Å formidle gode scenekunstopplevelser til et ungt publikum og sørge for at kompetansen på scenekunstfeltet for de unge utvikles og deles» sier Ådne Sekkelsten.

 

Scenekunstfestivalen Showbox avholdes for 16. året på rad i år, og åpnes offisielt av Kulturminister Abid Raja tirsdag 1. desember kl 14 på www.showbox.no

Andre nyheter

Takk for i år

Takk for i år

This year’s festival has been different, but still with the Showbox heart and spirit. Thank you to all who has contributed, been creative and innovative, shared and followed us via your screen from around the world. Keep up the spirit, stay healthy and we wish you all a wonderful December. See you in Oslo 2021!

Les mer
Scenekunstbruket podkast

Scenekunstbruket podkast

Scenekunstbruket lanserer podkast! Først ut er en kjøkkenbordsamtale mellom ungdommer på Kuben og Edvard Munch videregående skole.

Les mer