Pilotscenen, Kloden teater

Kabelgata 31, Oslo


Kloden teater er nå etablert i Kabelgata på Økern. Dette er hjertet av Hovinbyen, Oslos største utviklingsområde i moderne tid.  

Våren 2021 åpnet pilotscenen i Kabelgata 31. Dette er første del av Kloden teater og blir et sted med produksjon og visning av forestillinger, fagarrangementer, kunstneriske prosjekter for og med barn og ungdom i samarbeid med profesjonelle kunstnere, samt ulike typer sammenkomster for både lokalmiljøet og scenekunstmiljøet. Pilotscenen er et prosjekt som gjør det mulig å utvikle og teste innhold og program i praksis, fram mot åpningen av teaterhuset Kloden teater i 2025. 

På pilotscenen skal Kloden teater programmere visninger av norske og internasjonale forestillinger for barn og unge, og vil også leie ut slik at andre aktører kan vise sine forestillinger her.

I 2025 åpnes det endelige teaterhuset i samme gate. Der blir det forestillinger og arrangementer hele året, for barn, ungdom og familier, og for alle som arbeider med scenekunst.

Kloden teater samarbeider med teatre og scener om å gjøre de beste forestillingene tilgjengelige for mange flere, både i Oslo og andre steder i landet.

www.kloden.no

 

T-bane: Linje 4 og 5, stopp Økern eller Risløkka.

Buss: 23 og 24 stopp Ulven torg, 28, 345, 60, 67  stopp Økern, 58 stopp Knud Bryns vei.

Kommende arrangementer på Pilotscenen, Kloden teater

  • Ingen arrangementer på dette stedet