Takk for i år! 3

Takk for i år!

Kjære alle kompanier og scenekunstnere, publikummere, gjester, delegater fra inn- og utland, scener, Gulljervenvinnere og -nominerte, teknikere, samarbeidspartnere og alle andre som har vært med på å gjøre årets festival fantastisk: Tusen takk for i år!

For en gøy uke det har vært! Uteforestillinger i sprengkald sol, dans, teater, klovn, AR-briller, rock, figurteater, workshop, 3place-samtale, Unge stemmer, Ildfluene, babyforestillinger, barneforestillinger, ungdomsforestillinger og foajeer fulle av vinterdresser, små sekker og refleksvester. Akkurat slik det skal være.

Lurer du på hva vår flotte ungdomsredaksjon i Unge stemmer syns? De har allerede begynt å publisere sine tekster på ungestemmer.no, og flere kommer. I år besto redaksjonen av 6 10.-klasseelever fra Nittedal ungdomsskole, samt to elever fra videregående skole i Dale i Fjaler.

Nå tar vi snart en liten juleferie, men neste års festival er allerede på planen.

Vi sees i Oslo 25.-30. november 2024! Hold av dagene!

Foto: Kulturtanken og Scenekunstbruket