PUSH+ failure: Workshop
EU-prosjekter i det norske scenekunstlandskapet

EU-prosjekter i det norske scenekunstlandskapet

01/12/2021 - 10:00 - 10:50

EU-prosjekter; i startgropa, underveis, etterpå, videre, på nytt?

I forbindelse med visningen av workshopforestillingen «Failure Landscape» som har vokst fram i etterkant av ett av kunstnerlaboratoriene i EU-prosjektet PUSH+ ser vi på veien videre, og på andre prosjekter med norske partnere med vekt på det kunstneriske.

PUSH +

I februar arrangeres den siste workshopen i EU-prosjektet PUSH+, i Trondheim. Hit kommer scenekunstnere fra flere europeiske land for å jobbe sammen rundt tematikken «Different Bodies». Fiona Ferguson, fra lead partner Imaginate forteller om prosjektet som nå går inn i sin avsluttende fase.

TEEN

EU-prosjektet TEEN har avsluttet to prosjekt, og har søkt om et tredje med nye partnere. Tidligere partner fra Storbritannia, Performing Dialogue ved Chris Blois-Brooke/ og tidligere partner fra Norge, Scenekunstbruket forteller om hvilke verktøy som er utviklet i EU-prosjektet og som nå lever videre på egenhånd.

ConnectUp

EU-prosjektet ConnectUp, der Assitej Norge er festival partner og Universitet i Agder er lead partner, er inne i sin første fase. Theis Irgens, prosjektleder i Assitej Norge, forteller om hvordan ConnectUp er bygget opp og festivalenes rolle i prosjektet.

 

Foto: PUSH+ Failure lab. Fotograf: Jassy Earl