Strategisk markedsføring for scenekunstnere: Forbrukeradferd og storytelling
Strategisk markedsføring for scenekunstnere: kræsjkurs i sosiale medier

Strategisk markedsføring for scenekunstnere: kræsjkurs i sosiale medier

SKUDA

01/12/2021 - 09:00 - 12:00
Scenekunstnere

Kjøp billett

Å synliggjøre seg selv eller egne prosjekter i scenekunsten, kan være både overveldende, kleint og føles vilkårlig. De færreste av oss har opplæring i markedsføring og det lille vi kan, har blitt til gjennom den velkjente prøv-og-feil metoden. Kjenner du deg igjen, da leser du videre.

Denne høsten setter vi samme en faglig markedsføringsmeny du kan ta med deg ut en mørk vinternatt i frilanstilværelsen. Et best-of, plukk- og miks-program bestående av kurs og seminarer som skal gjøre deg i stand til å fikse de gode innleggene på SoMe, samt gi deg innsikt i de hemmelige algoritmene prosjektet ditt trenger for å nå frem til rett gruppe entusiaster.

 

Onsdag  1.des

09:00 – 12:00 Crashkurs i sosiale medier for scenekunstnere med Christine Kriegh.

Christine eier og driver sitt eget firma Krieg Kommunikasjon, hvor hun jobber med rådgivning, kurs og innholdsproduksjon for sosiale medier. Hun har lang fartstid fra bransjen, og i 2021 ble hun kåret til Årets Fagperson på Social Media Days.

Markedsføringen har endret seg det siste tiåret, og i dag foregår det meste av markedsføring via internett og sosiale medier. Skal man stikke seg ut og gjøre seg bemerket, er det derfor viktig å følge med i de digitale svingene. I dette crashkurset vil du få en innføring i sosiale medier, med fokus på Facebook og Instagram. Vi skal blant annet snakke om; Hvorfor bør du bruke sosiale medier? Hvordan fungerer algoritmene?  Hva er godt innhold? Hvilke muligheter har man på de ulike kanalene?

Når kurset er ferdig vil du sitte igjen med svar på om du trenger å være på alle de ulike sosiale mediene, når på dagen det er best å poste, og om det er smart å bruke penger på å fremme innleggene dine.

 

Sted: Kuben Vgs. Kabelgata 10-12, 0580 Oslo
Nærmere bestemt rom kommer.

Strømmelink: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_9cs6cg76Ta-4cnjq_sh_hg