Tigerstadsteatrets To hjem på Showbox siste dag

Vi er glade for å kunne fortelle at på festivalens siste dag, vil vi vise Tigerstadsteatrets kritikerrose forestilling To hjem!

Hvordan er det å oppleve at foreldrene dine flytter fra hverandre? Jenta dere møter i forestillingen «To hjem» opplever at foreldrene plutselig ikke skal bo sammen lenger, og at hun selv får et liv i to hjem.

Toril Solvang og Birgit Nordby har i mange år engasjert seg i denne problematikken. For fire år siden begynte de å snakke med ungdommer, for å finne ut hvordan ungdommene selv setter ord på sine opplevelser av foreldrenes brudd og det å bo i to hjem. Denne forestillingen er ikke en sann historie, men den er inspirert av virkeligheten.

Aftenposten ga forestillingen terningkast 5, og skriver: Et gripende stykke teater om å være skilsmissebarn.

 

Periskop har intervjuet regissør Toril Solvang og koreograf Maja Roel om arbeidet med To hjem.

Billetter finnes du her.