2021 - Takk for i år!

2021 – Takk for i år!

Kjære alle sammen, da har siste forestilling på årets Showboxfestival fått sin applaus, showboxjuletreet er pakket ned, og vi har sagt farvel for i år til publikum.

Det har vært så FANTASTISK å møte folk, se forestillinger sammen, snakke om kunst, kåre Gulljerven-vinnere, ønske skoleklasser og barnehager velkommen inn, danse litt, henge med en gjeng Unge stemmer og møte kollegaer; mange som vi ikke har sett på to år.

Tusen takk til alle som kom, tusen takk til Rom for Dans og deres fantastiske mønstring KROMspring, takk til Skuespiller- og danseralliansen for en utrolig bra kursrekke, takk til scenene, bidragsyterne og samarbeidspartnerne våre Sentralen, Black Box teater, Teater Manu, Kloden teater, Bærum Kulturhus, Dansens Hus, Oslo, Miniøya, Kuben videregående skole, Assitej Norge, Danse- og teatersentrum / Performing Arts Hub Norway, Nittedal ungdomsskole, teknikerne våre, de frivillige som har hjulpet oss, tusen takk til alle scenekunstnerne og gruppene som har spilt, takk til den fine lille gjengen med internasjonale delegater som kunne komme, og takk til alt publikum.

Vi gleder oss allerede til å se dere igjen til neste år.

 

Klem fra Scenekunstbruket