Project Dictator

Project Dictator

… eller hvorfor demokratiet er overvurdert og jeg ikke savner det i det hele tatt.

Project Dictator av britiske Rhum+Clay er like morsom som den er hjerteskjærende, er like intim som den er universell. En halsbrekkende guide til totalitarisme og inneholder både militærkupp, valgkamp-floskler, populisme og fornedring av det menneskelige – samtidig som det hele er ytterst underholdende og gøy!

Her blir det slapstick, klovnemoro, satire og historiefortelling.

«Beautiful and bonkers – it’s the clown show about totalitarianism you never knew you needed» 

I prosessen med å lage forestillingen har kompaniet hatt samtaler med kunstnere  fra Syria, Venezuela, Brasil, Ungarn, Thailand, Tyrkia og Azerbadjan, alle med erfaring fra det å lage kunst i totalitære regimer. Forestillingen er en kommentar til det politiske klimaet i verden i dag, den er skapt for å kommunisere med folk på tvers av landegrenser.