Kameleonkompetanse

Hva med en teateropplevelse i julekalenderen?

Showbox strekker seg akkurat så vidt inn i desember i år, så hva med en teateropplevelse i julekalenderen?

For tenåringene kan vi tilby Kameleonene og Project Dictator, begge på Kloden teater, og til de minste: Bibliotek-Karens bibliotek, på biblioteket i Bjørvika, selvfølgelig.

Kameleonene – Unge Viken Teater

Fredag 1. desember kl 18.00
Kloden teater

fra 13 år

Kameleonkompetanse

«Kameleonene» handler om oppvekst og krysskulturell identitet. Om å famle etter å finne seg selv, finne sin plass og hvor man hører til. Om å sende hjerte-emojis til bestemor i Tunisia fordi man ikke snakker samme språk, om å blende inn, stikke seg ut, om kjærlighet som er som godteri, om «hudfarga» blyanter, om rasisme og fordommer, om hemmelige koder, om å tilpasse seg så godt at du mister deg selv og om å finne venneflokken sin og om hvordan man har lov til å forandre seg gjennom hele livet.

Les mer og finn billetter

Project Dictator – Rhum + Clay (UK)

Lørdag 2. desember kl 14.00 og 18.00
Kloden teater

Ungdom og unge voksne

Project Dictator 1

… eller hvorfor demokratiet er overvurdert og jeg ikke savner det i det hele tatt. 

Project Dictator av britiske Rhum+Clay er like morsom som den er hjerteskjærende, er like intim som den er universell. En halsbrekkende guide til totalitarisme og inneholder både militærkupp, valgkamp-floskler, populisme og fornedring av det menneskelige – samtidig som det hele er ytterst underholdende og gøy!

Her blir det slapstick, klovnemoro, satire og historiefortelling.

Finn billetter

Bibliotek-Karens bibliotek – Sagliocco Ensemble

Lørdag 2. desember kl 12.00 og 14.00 

Fra 3 år

Hils på Bibliotek-Karen

«Det må jeg undersøke!», sier Bibliotek-Karen. For i bøkene finnes nemlig svar på mye rart. Kan det stemme at monster liker bæsj? I biblioteket hennes er det mange bøker! Og akkurat som i barnehagen er det mange forskjellige avdelinger. Avdeling for store bøker og for små bøker, for gule og blå, for kokebøker, eventyr og poesi.

Gratis påmelding kl 08 samme dag, hos Deichman Bjørvika. 

Påmelding kl 12.00
Påmelding kl 14.00

Les mer her