Captain Credible. Foto: Gorm K Gaare

Kom i julestemning med Blårollinger og Det stille teateret

Lørdag 8. desember avslutter vi Showbox med en double bill. Vi starter kl 12 med en vakker, ordløs oppdagelsesreise ned i havdypet. I På havets bunn med Det stille På havets bunnteateret glir glitrende fiskestimer  forbi, mens maneten duver sakte med bølgene. En sjenert eremittkreps våger seg fram fra sitt skjulested, og kamskjellet vokter sin hemmelighet. En undrende forestilling inspirert av Inger Hagerups dikt «På havets bunn står skutene”.

Deretter inviteres til å hjelpe til å lage underlig og artig musikk med uvanlige verktøy, sammen med Blårollinger og Captain Credible, den gale vitenskapmusikeren. Han bruker rare hjemmelagede instrumenter, en magisk hjelm og ett orkester av trampende robot-kaniner når han tar publikum med på en reise igjennom en spennende fantasiverden i en galakse langt langt hjemmefra.

Det blir musikk, vafler, saft og julestemning!

Hvis dere vil se begge forestillingene, tilbyr vi rabattert KOMBO-billett (75,- for barn og 150,- for voksne). Du finner KOMBO-billett nederst på billettsiden.