Monster i magen

Monster i magen

Før så var magesekken min full av vanlige magesekkting sånn som tarmer og frokost og kanelsnurrer. Da hadde jeg en mamma. Så ble mammaen min syk og bitteliten. Og da dukka det opp et digert monsteregg inni magen her!  

 

Da mammaen til jenta dør, oppdager Jenta at det har flyttet et monster inn i magen hennes. Monsteret nekter å flytte ut og får henne til å gjøre alle mulige dumme ting. Ikke minst lager monsteret monstersaft som drypper ut av øynene når hun blir lei seg og det ødelegger alt. Jenta har invitert publikum inn på overnattingsbesøk, for nå er oppgjørets time kommet: Monsteret må ut!  

Monster i magen er produsert av Rimfrost Produksjoner og er nominert til å årets Gullsekk. Rimfrost produksjoner skaper teater med utgangspunkt i tema som bør løftes frem og historier de mener bør fortelles. Kompaniet ble startet på Senja i 2006, og flyttet til Tromsø i 2013.

 

Forestillingen kan ses torsdag 2. desember på Black Box Theatre store scene. Vel møtt!

 

Hjemmeside: http://rimfrostproduksjoner.no