Rock me baby 1

Rock me baby

Fem voksne menn danser, synger og spiller fengende nyskrevne rockelåter i en ny grensesprengende og morsom forestilling, og det for en svært ung publikumsgruppe (0-5 år) med foreldre. – Er det mulig? JA! Det er det.

Rock me Baby er en ny dans-teater-musikk-produksjon for de yngste barna mellom 0-5 år av Øystein Elle /Capto Musicae og Karstein Solli Produksjoner. Solli og Elle har tidligere skapt flere forestillinger for små barn som har blitt svært godt mottatt, omtalt og vist både nasjonalt og internasjonalt.

Med band på scenen yrer forestillingen av musikkglede og stiluttrykk fra rockens verden. Voksne og små barn får sammen oppleve og ta del i hva kunst for de yngste kan være. Forestillingen skjer i trygge rammer og selvfølgelig helt innenfor et akseptabelt decibelnivå både for store og små.

De fargerike og gøyale «rockekostymene» er laget av mote- og kostymedesigneren Kjell I. Nordstöm, velkjent for de fleste etter NRKs storsatsing Maskorama der han skaper de spektakulære karakterene. Et håndplukket mannlig ensemble med solid danse-, teater- og musikkbakgrunn inviterer små og store inn til et særegent univers.

Foto: Morten Hvaal